O nas

Taheebo nas je očaral na prvi pogled. Zgodba o čudežnem mazilu, ki je pomagala mnogim ljudem, smo obudili, da želimo to nekdaj uspešno zgodbo o taheebu nadaljevati.

Moja zgdoba in Taheebo Life

Tukaj Andreja iz družinskega podjetja, kjer spoštujemo tradicijo in nam zdravje pomeni najvišjo vrednoto. Ko sem hudo zbolela mi je bil v veliko oporo ravno ekstrakt taheeba.

Dodatno sem se izobraževala na tem področju in spoznala, da lahko to čudežno darilo narave še nadgradimo. Tako smo izboljšali teksturo, dodali le ekološke sestavine in končno sem bila popolnoma zadovoljna.

Butična domača delavnica

V butični domači delavnici tako pridobivamo najboljše kar nudi taheebo. Ekstrakt lahko pripomore k samozdravljenju, doseganju občutka udobja, ravnovesja in harmonije. Prijetno hladi, lajša bolečine, telo poživi in daje občutek vitalnosti.

Saj vsi vemo, da ne leta, ne denar, ne izobrazba ne pomenijo nič, če se slabo počutimo.

Taheebo mazilo

Tradicionalne recepture smo oplemenitili s sodobnimi dognanji, pri izdelavi uporabljamo 100 % ekološke sestavine. Verjamemo, da se čarovnije skrivajo v detajlih, zato naše delo poteka z veliko ljubezni – do zdravilnih rastlin in zdravja naših uporabnikov.

Zakaj taheebo

Taheebo, znan tudi kot Pau d’Arco, je drevo, ki ga najdemo v deževnih gozdovih Južne Amerike. Njegova notranja skorja se že stoletja uporablja v tradicionalni medicini zaradi svojih mnogih zdravilnih učinkov. Taheebo vsebuje številne aktivne spojine, med drugim lapahol, beta-lapahon in kvercetin, ki imajo protivnetne, protibakterijske, protivirusne in protiglivične lastnosti.

Ena najpomembnejših prednosti Taheeba je njegova sposobnost krepitev imunskega sistema. Študije so pokazale, da njegove aktivne spojine lahko pomagajo povečati proizvodnjo belih krvnih celic, ki so odgovorne za boj proti okužbam in boleznim. To Taheebo naredi učinkovito naravno zdravilo za prehlad, gripo in druge dihalne okužbe.

Druga prednost Taheeba je njegova sposobnost boja proti rakavim celicam. Lapahol, ena od njegovih aktivnih spojin, je pokazal, da lahko zavira rast rakavih celic in preprečuje njihovo širjenje. Poleg tega so ugotovili, da Taheebo zmanjšuje vnetja v telesu, kar je pomemben dejavnik pri mnogih kroničnih boleznih, vključno z rakom.

Taheebo se je izkazal tudi pri zdravljenju kožnih stanj, kot so ekcem, psoriaza in akne. Njegove protivnetne lastnosti lahko pomagajo zmanjšati rdečico in draženje, medtem ko njegove protibakterijske lastnosti lahko preprečujejo okužbe.

Poleg tega so ugotovili, da je Taheebo učinkovit pri zdravljenju prebavnih težav, kot so razjede, gastritis in driska. Njegove aktivne spojine lahko pomagajo zmanjšati vnetje v črevesju in ubiti škodljive bakterije, ki lahko povzročijo prebavne težave.

V sklepu je Taheebo močno naravno zdravilo z mnogimi zdravstvenimi koristmi. Njegova sposobnost krepitev imunskega sistema, boja proti rakavim celicam, zmanjševanja vnetij in zdravljenja različnih zdravstvenih stanj ga naredijo za dragocen dodatek k vsaki rutini dobrega počutja. Kot pri vsakem dodatku je pomembno, da se pred dodajanjem Taheeba v svojo rutino posvetujete s strokovnjakom za zdravje.

Prijava na
e-novičke

Redno pripravljamo zanimive novice o taheebu, ki navdušuje že stoletja. Ne zamudite tudi naših akcijskih ponudb in omejenih serij naših izdelkov.

Zapri

Taheebo life

Naravno mazilo z izvlečki taheeba, izdelano po tradicionalnem receptu

Zapri

Košarica (0)

Voziček je prazen V Košarici ni izdelkov.

Taheebo life

Naravno mazilo z izvlečki taheeba, izdelano po tradicionalnem receptuJezik